De toekomst vormen

Om een zelfstandig bestaan op te kunnen bouwen, dienen leerlingen in de basis voorbereid te worden op nieuwe technologieën en werkmethoden. Daar ligt een geweldig mooie taak voor het onderwijs.

Het onderwijs kan leerlingen helpen zich sterk te handhaven in een wereld waarin we steeds meer digitaal leven, leren en werken. Waar het projectmatig leren, werken en het snel vinden van de juiste informatie, van belang is. En wereld te leven waarin een exponentieel groeiende hoeveelheid data over ons leven, ontwikkeling en werk alom aanweziger is. Die data dat weer voedsel kan zijn voor zelflerende software in intelligente machines als robots, zelfrijdende auto’s en minuscule machines op en in ons lichaam en omgeving. Dit ecosysteem vereist een infrastructuur voor onderlinge communicatie (netwerk), opslag van data en software (cloud) en interactie met machines en elkaar (devices). 

Het vraagt om innovatief en wendbaar management in het onderwijs. Om beleidsmakers en onderwijsprofessionals met de wil tot samenwerking met kennispartners en het vermogen om visie te vertalen in het dagelijks beleid.

3X3I zorgt in het onderwijs voor het vakkundig managen van uw interne- en externe projecten en programma’s. 

Mail ons uw cases:desk@3x3i.com