3X3I, Partner in strategisch management

De wereld draait vanzelf al. Onze organisatie zorgt ervoor dat die beweging u optimaal van pas komt. In de dynamiek van alledag de tel niet kwijt te raken. Want via de uitkomst hebben we direct effect op onze omgeving. Zo realiseren we in uw belang een betekenisvol resultaat. Dat is strategie.

 

Management

We brengen niet alleen de beoogde output, maar ook de processen en systemen van uw organisatie als complex geheel in kaart en vormen het in samenhang in de richting van uw doelen. Dat is management.
Veelal zijn de praktische oplossingen die we bieden voor uw managementuitdagingen van tijdelijke aard. Maar naast projecten of ad interim management, kunnen we ook uw langdurige programma’s in partnerschap realiseren. Onze professionals onderscheiden zich door hun persoonlijke betrokkenheid en gedrevenheid, managerial kennis en expertise op strategisch niveau.
-Programmamanagement
-Projecten
-Ad interim of continue

 

Mensen

De match vinden die een gezamenlijk succes binnen handbereik brengt. Sustainable human resourcing betekent dat uw organisatie uw mensen succesvol maakt in het realiseren van uw strategie. Wij voelen aan wie op welke plek goed zal landen.
-Executive Search
-Coaching

 

Intake

De meest eenvoudige methode om tot een aanpak te komen is de casus aan ons te sturen. Natuurlijk gaan we strikt vertrouwelijk om met alle informatie. Na een eerste analyse nodigen we u uit voor een gesprek, waarna we samen tot de juiste propositie komen.

Mail ons uw cases:desk@3x3i.com