Kennis en zelfinzicht maken het verschil

Coaching is een uiterst krachtig middel om persoonlijke ontwikkeling te realiseren indien u open staat voor ondersteuning in de vorm van een sparringpartner met de nodige ervaring op het vlak van persoonlijke-, bestuurlijke- en managementvraagstukken.

Managementcoaching is bedoeld om uw persoonlijke groei op een positieve manier te verwezenlijken. Dit door het vergroten van inzicht en het invloed in het eigen handelen en functioneren.

Coachinggesprekken vinden plaats buiten de dagelijkse werkomgeving, op basis van vertrouwelijkheid en in een ongedwongen sfeer. Centraal in het proces staan úw specifieke vraagstukken. Deze worden samen bestudeerd en gebruikt om een zo concreet mogelijk resultaat te boeken.

U vindt bij 3X3I gepassioneerde coaches die vanuit kennis, ervaring, deskundigheid en een positieve basishouding bijstaan in uw ontwikkeling en het beantwoorden van professionele vraagstukken. Een oriënterend gesprek vormt altijd de basis. Op basis van dit gesprek wordt bepaald of er vertrouwen wederzijds aanwezig is om een proces van persoonlijke coaching in te gaan.

 

 

3X3I managementcoaching is bestemd voor u als bestuurder, projectmanager, directeur, teamleider, coördinator, manager, adviseur of afdelingshoofd.

 

Op maat trainingen

3X3I traint organisaties en teams graag op een zo praktisch mogelijke wijze. Dit betekent benodigde kennis en gedrag ontwikkelen dat direct toegepast kan worden voor het realiseren van uw organisatiedoelen.
De 3X3I aanpak gaat uit van op maat gevormde trainingen waarbij uw specifieke omstandigheden, doelen en de casuïstiek samen wordt gebracht met de best practices en de juiste trainer.

De content, duur en aanpak van trainingen stellen wij dan ook graag samen middels een proces van co-creatie met een opdrachtgever.

Naast trainingen verzorgen wij de begeleiding van uw strategische en tactische teambijeenkomsten.

De 3X3I expertise ligt op het vlak van trainingen voor managementteams en marktgerichte teams. Dit doen wij zowel voor winstgerichte als non-profit organisaties.

 

Mail ons uw cases:desk@3x3i.com