Professionals met persoonlijke betrokkenheid

3X3I advies en interim management staat voor strategisch en tactisch advies en de inzet van kundig bestuur of management binnen uw organisatie. Mensen maken het verschil! Bent u op zoek naar de juiste versterking in uw organisatie? Dan gaan wij graag voor u op zoek naar de juiste match.

De inzet van tijdelijk management binnen uw organisatie verzorgt 3X3I met interim dienstverlening. Veelal betreft het de tijdelijke invulling van bestuurlijke, topkader of middenkaderposities. Vanuit interim dienstverlening neemt 3X3I graag verantwoordelijkheid om de beoogde verbeteringen in processen, systemen en teams door te voeren. Ook wordt 3X3I interim-management ingezet in het kader van overbruggingsmanagement bij situaties van tijdelijke onderbezetting in het reguliere managementcapaciteit.

Een manager met aantoonbare toegevoegde waarde die net dat juiste stukje kennis, kunde, persoonlijkheid en motivatie bezit om u van dienst te kunnen zijn? Zoekt u tijdelijke versterking voor uw organisatie? Dan gaan wij graag voor u aan het werk!

De taken, verantwoordelijkheden, bevoegdheden van onze interim manager en de te realiseren resultaten worden vooraf zorgvuldig besproken. Voor een passende oplossing is het essentieel dat wij u en uw organisatie goed (leren) kennen. Als u ons benadert voor een opdracht maken wij direct een afspraak voor een persoonlijk gesprek om de context van uw vraagstelling scherp te krijgen, indien nodig en gewenst nog dezelfde dag.

Na deze intake bieden wij u de CV’s van interim managers aan die nauwkeurig zijn geselecteerd op basis van de benodigde competenties, inhoudelijke deskundigheid en persoonlijkheidseigenschappen. Wij zijn continu in gesprek met talentvolle interim managers zodat wij u snel een passende oplossing kunnen bieden. Op basis van deze CV presentatie kunnen kandidaten snel bij u gepresenteerd worden.

Onze interim professionals onderscheiden zich door persoonlijke betrokkenheid en gedrevenheid, managerial kennis, branche-expertise, leiderschapskwaliteiten en bovenal resultaatgerichtheid.

3X3I advies is erop gericht op de complexe vraagstukken van een organisatie te beantwoorden.

Interim managers

Bent u een talentvolle interim manager? Denkt u dat u de juiste kennis, ervaring, kunde en motivatie bezit en van toegevoegde waarde bent voor onze opdrachtgevers? Dan zijn wij op zoek naar u! Wij komen graag in contact met talentvolle interim managers. Mede dankzij onze werkwijze kunnen wij u de gelegenheid bieden om te excelleren en uw talenten in de praktijk verder te ontplooien.

Mail ons uw cases:desk@3x3i.com