Professionals met persoonlijke betrokkenheid

3X3I advies en interim management staat voor consultancy op strategisch en tactisch niveau en de inzet van tijdelijk management en bestuur.

Veelal betreft 3X3I ad interim management de tijdelijke invulling van bestuurlijke, topkader of middenkaderposities. Vanuit interim dienstverlening neemt 3X3I ook de verantwoordelijkheid om de beoogde veranderingen in processen, systemen en teams door te voeren en projecten en programma’s te leiden. Ook wordt 3X3I interim-management ingezet in het kader van overbruggingsmanagement bij situaties van tijdelijke onderbezetting.

De taken, verantwoordelijkheden, bevoegdheden van onze interim manager en de te realiseren resultaten worden vooraf zorgvuldig besproken. Voor een passende oplossing is het essentieel dat wij u en uw organisatie goed (leren) kennen. Als u ons benadert voor een opdracht maken wij direct een afspraak voor een persoonlijk gesprek om de context van uw vraagstelling scherp te krijgen.

Na deze intake bieden wij u de CV’s van interim managers aan die nauwkeurig zijn geselecteerd op basis van de benodigde ervaring, inhoudelijke deskundigheid en persoonlijke eigenschappen. Wij zijn continu in gesprek met talentvolle interim managers zodat wij u snel een passende kandidaat kunnen voorstellen.

Onze interim professionals onderscheiden zich door persoonlijke betrokkenheid en gedrevenheid, managerial ervaring, branche-expertise, leiderschapskwaliteiten en bovenal resultaatgerichtheid.

3X3I advies is erop gericht om organisatorische vraagstukken adequaat te beantwoorden en de oplossingen planmatig en praktisch te gaan executeren.

Mail ons uw cases:desk@3x3i.com

 

Interim managers

Bent u een talentvolle interim manager? Denkt u dat u de juiste kennis, ervaring, kunde en motivatie bezit en van toegevoegde waarde bent voor onze opdrachtgevers? Dan zijn wij op zoek naar u! Wij komen graag in contact met talentvolle interim managers. Mede dankzij onze werkwijze kunnen wij u de gelegenheid bieden om te excelleren en uw talenten in de praktijk verder te ontplooien.

Mail ons uw curriculum vitae:desk@3x3i.com